Livrare produse

Comanda minimă care se poate efectua pe produsenzeb.ro este de 150.00 lei (valoarea produselor, inclusiv eventualele reduceri). Această sumă este necesară pentru a putea acoperi din adaosul comercial a cheltuielilor pentru materialele de ambalare și munca de administrare a comenzii, împachetare, etc.

Vești bune, transportul este în prezent gratuit pentru toate comenzile de peste 300 lei cu exceptia tubulaturilor de ventilatie si a unitatilor de ventilatie.

Comenzile sub 300 lei vor fi taxate cu 30 lei pentru livrarea fiecărei comenzi.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 5000 de lei transportul va fi achitat inainte.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc informatiile legate de livrare se vor oferi telefonic sau prin intermediul mail-ului la cererea clientului

Livrarea se face prin curier numai pe teritoriul României, în termen de 3-5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră.

Termenul de livrare începe odată cu primirea e-mail-ului de confirmare al expeditiei.

Atenție:

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care au refuzat comanda/coletul primit de la curier.

Dacă ambalajul coletului primit este deteriorat, vă rog să ne informați pentru a stabili cu firma de curierat daca produsul a fost trimis in conditii de siguranta.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.1