Modalități de plată

Plata ramburs este disponibilă doar pentru adresele de livrare de pe teritoriul României!

1. Numerar la livrare (ramburs)

Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă care atestă efectuarea plăţii.

2. Plata online cu cardul

Se poate efectua plata cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleasi condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.
Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor,www.produsenzeb.ro foloseşte platforma NETOPIA Payments.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât LEI, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată NETOPIA Payments. Site-ul produsenzeb.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.