Despre

Zehnder

Zehnder este un lider recunoscut în domeniul soluțiilor de ventilație cu recuperare de căldură, având o experiență îndelungată și o reputație incontestabilă în industrie. Brandul se distinge prin inovație, design elegant și tehnologie avansată, oferind o gamă largă de produse și soluții pentru îmbunătățirea calității aerului în interior și eficiența energetică.

WhatsApp Image 2023-05-03 at 10.57.23dsdasdsa
Despre

Pro Clima

Pro Clima este un pionier în domeniul membranelor și accesoriilor pentru etanșarea la aer și protecția împotriva umezelii în construcții. Compania se concentrează pe dezvoltarea de soluții durabile și prietenoase cu mediul înconjurător, având în vedere eficiența energetică și crearea unui mediu interior sănătos. Pro Clima oferă o gamă largă de produse, de la membrane și benzi de etanșare, până la adezivi și accesorii, special concepute pentru a fi utilizate în sistemele de ventilație cu recuperare de căldură.

Despre

Gerlinger Klebeband

Gerlinger Klebeband este unul dintre cei mai mari producători de benzi adezive de înaltă calitate din Europa. Compania, cu o tradiție de peste 100 de ani, se mândrește cu expertiza sa în dezvoltarea de soluții inovatoare și eficiente în domeniul etanșării și adezivilor. Gerlinger Klebeband oferă o gamă variată de produse, inclusiv benzi adezive specializate pentru aplicații în sistemele de ventilație cu recuperare de căldură.

Despre

Helios Air Technology

Helios Air Technology este un jucător important în industria ventilației și a sistemelor de recuperare de căldură, oferind produse inovatoare și soluții eficiente pentru o gamă largă de aplicații. Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Helios Air Technology s-a impus pe piață prin angajamentul său de a dezvolta soluții de ventilație avansate, care să asigure un mediu interior confortabil și sănătos, cu un consum redus de energie.

Despre

Stage

Sttage este un lider în domeniul caselor pasive și al soluțiilor ecologice pentru construcții rezidențiale și comerciale, având în vedere reducerea consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Casele pasive sunt o soluție inovatoare și ecologică pentru construirea locuințelor cu consum redus de energie și cu emisii reduse de dioxid de carbon. Acestea sunt construite utilizând tehnologii moderne și materiale de construcție eficiente energetic, fiind proiectate pentru a reduce pierderile de energie prin izolare termică și etanșare.